3
مدیریت

09196056862

نتایج بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

شبکه ارتباطی راهبردی امکان ، شاهراه حرکت به سمت بازارهای بین المللی

نتایج بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

شبکه ارتباطی راهبردی امکان ، شاهراه حرکت به سمت بازارهای بین المللی

فهرست مطالب این مقاله

چطور بدهی ام را کم کنم؟

امیدواریم از خواندن این مطلب، ((چطور بدهی ام را کم کنم؟)) لذت ببرید و برایتان مفید باشد،از همراهی شماسپاسگذاریم.

بازاریابی یا مارکتینگ چیست؟

امیدواریم از خواندن این مطلب، ((بازاریابی یا مارکتینگ چیست؟)) لذت ببرید و برایتان مفید باشد،از همراهی شماسپاسگذاریم.

عنوان مقاله :

دسته بندی مقاله :

آمریکا همچنان برای ماندن در عراق دست و پا می زند

بغداد – ایرنا – اظهاراتی که «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا درباره ماموریت نظامیان کشورش در عراق در 14 بهمن ماه گذشته عنوان کرد، بیش از یک ماه است که مسوولان مختلف آمریکایی را به تکاپو انداخته تا مقامات عراقی را متقاعد کنند، سخنان ترامپ را جدی نگیرند و در نتیجه حضورشان در عراق را موجه جلوه دهند.

بعد از مواضع وزارت امور خارجه و دفاع و همچنین سفارت آمریکا در رد اظهارات ترامپ، یک هیات از کنگره آمریکا نیز به تازگی در همین راستا وارد عراق شده و «مایک پنس» معاون رییس جمهوری آمریکا نیز سه شنبه شب در همین خصوص با نخست وزیر عراق تلفنی صحبت کرد.
ترامپ در نیمه بهمن ماه گذشته در اظهاراتی گفته بود که نیروهای کشورش در عراق برای زیرنظرگرفتن جمهوری اسلامی ایران باقی می مانند و «پایگاه عین الاسد» در غرب الانبار را پایگاهی آمریکایی خوانده بود.
این اظهارات موجی از اعتراضات را در عراق ایجاد کرد تا جایی که پارلمان این کشور برای تهیه لایحه قانونی خروج نظامیان آمریکا از عراق آماده شد و همزمان نخست وزیر و رییس جمهوری عراق به شدت با اظهارات ترامپ مخالفت کرده و تنها ماموریت نظامیان آمریکا را در خاک عراق، مبارزه با داعش خوانده و گفتند که واشنگتن هیچ پایگاه نظامی در کشورشان ندارد.
قرار بود که پارلمان عراق در اولین جلسه بعد از تعطیلات دوره ای خود در 18 اسفندماه، به این لایحه قانونی رسیدگی کند، اما وزیران امور خارجه و دفاع امریکا طی سفرهایی به بغداد، برای متقاعد کردن عراقی ها به عدم جدی گرفتن اظهارات ترامپ به تکاپو افتادند و همزمان سفارت آمریکا در بغداد نیز موضع بغداد را در خصوص ماموریت نظامیان آمریکایی در خاک عراق تایید کرد.
به نظر می رسد همین امر باعث شده است تا پارلمان عراق فعلا در کار رسیدگی به لایحه قانونی خروج نظامیان آمریکا تعلل کند.
هیات اعزامی کنگره آمریکا که به تازگی وارد بغداد شده، دارای نمایندگانی از حزب جمهوریخواه که ترامپ به آن منتسب است و همچنین حزب دموکرات است و تاکنون با نخست وزیر و رییس پارلمان عراق در بغداد و نخست وزیر و معاون نخست وزیر دولت محلی اقلیم کردستان عراق در اربیل، دیدار کرده است.
سفارت آمریکا در بغداد در بیانیه ای امروز چهارشنبه اعلام کرده است که هیات کنگره در دیدارهایش با مقامات عراقی تاکید کرده است که براساس درخواست بغداد و با مشارکت نیروهای امنیتی عراق، نظامیان آمریکا به عنوان بخشی از نیروهای ائتلاف بین المللی برای مبارزه با داعش در عراق باقی می مانند.
بیانیه اضافه کرده است که بایستی این مشارکت و همکاری بین نظامیان آمریکا با نیروهای امنیتی عراق، حاکمیت عراق را محترم بشمارد تا دو طرف به اهداف مشترک خود برسند.
سفارت امریکا در همین بیانیه، برخلاف خواست دولت عراق که تاکید کرده ماموریت نیروهای آمریکایی فقط منحصر به مبارزه با داعش و آموزش و مشاوره نیروهای عراق است، گفته است که هدف مشترک نیروهای آمریکایی و عراقی، شکست گروه های افراط گرای خشن مانند داعش (و نه فقط داعش بر اساس ماموریت تعریف شده ائتلاف) است.
سفارت آمریکا در بغداد در خصوص مصادیق عبارت «گروه های افراط گرای خشن امثال داعش» توضیح نداده است.
این درحالیست که وزارت های امور خارجه و خزانه داری آمریکا گروه های مقاومت اسلامی در عراق که در مبارزه با داعش بیشترین نقش را داشتند، جزو گروه های افراط گرا می دانند و اخیرا «کتائب حزب الله»، «عصائب اهل الحق» و «النجباء» را در لیست تروریست سالانه خود گنجانده اند.
تاکنون دولت عراق در قبال این بیانیه دوپهلوی سفارت آمریکا در بغداد واکنش نشان نداده است.
این در حالیست که براساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق در جریان تماس تلفنی «مایک پنس» معاون رییس جمهور آمریکا با «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر عراق، بر ادامه پشتیبانی از تلاش های دولت عراق برای نابودی داعش تاکید شده است.
طبق اعلام قبلی سفارت آمریکا در بغداد تعداد کل نیروهای آمریکایی موجود در خاک عراق پنج هزار و 200 نفر هستند اما برخی نمایندگان پارلمان و گروه های مقاومت اسلامی در عراق تعداد را به مراتب بیشتر و بین 10 تا 20 هزار نیرو می دانند.
به رغم اطمینان بخشی هایی که وزارت های امور خارجه و دفاع آمریکا در خصوص ماموریت نظامیان خود در عراق داده اند اما همچنان عراقی ها نسبت به سیاست های واشنگتن در خاک کشورشان و منطقه به دیده تردید و بدبینی نگاه می کنند.