3
مدیریت

09196056862

نتایج بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

شبکه ارتباطی راهبردی امکان ، شاهراه حرکت به سمت بازارهای بین المللی

نتایج بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

شبکه ارتباطی راهبردی امکان ، شاهراه حرکت به سمت بازارهای بین المللی

فهرست مطالب این مقاله

چطور بدهی ام را کم کنم؟

امیدواریم از خواندن این مطلب، ((چطور بدهی ام را کم کنم؟)) لذت ببرید و برایتان مفید باشد،از همراهی شماسپاسگذاریم.

بازاریابی یا مارکتینگ چیست؟

امیدواریم از خواندن این مطلب، ((بازاریابی یا مارکتینگ چیست؟)) لذت ببرید و برایتان مفید باشد،از همراهی شماسپاسگذاریم.

عنوان مقاله :

دسته بندی مقاله :

پولشویی از طریق خرید ارز دیجیتال

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا گفت: اعضای باندی که با راه اندازی درگاه های جعلی بانکی اقدام به سرقت اطلاعات و رمز کارت بانکی شهروندان و در نهایت خرید ارز دیجیتال می کردند، دستگیر شدند.

عصر بانک؛ سرهنگ نوروزی در تشریح این خبر اظهار کرد: برابر اعلام پلیس فتا استان زنجان، با رصدهای صورت گرفته بر روی گروه های تلگرامی فعال در زمینه فیشینگ مشخص شد اعضای یک باند مجرمانه در داخل و خارج کشور به صورت حرفه ای در زمینه راه اندازی درگاه های فیشینگ، سرقت اطلاعات و رمز کارت بانکی شهروندان فعالیت می کنند.

 

وی ادامه داد: با بررسی‌های فنی و تخصصی کارشناسان خبره پلیس فتا مشخص شد این باند با استخدام افراد مختلف در زمینه برنامه نویسی، تهیه کارت اجاره، سیم کارت های افراد غیر، شناسایی و اغفال دختران جوان، شناسایی صرافی های متخلف، تهیه مدارک هویتی و … با راه اندازی ربات های مختلف و ارسال پیامک های انبوه حاوی لینک درگاه های جعلی بانکی اقدام به سرقت اطلاعات و رمز کارت بانکی افراد می کنند.

 

وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته سرنخ هایی به دست آمد که این افراد ضمن طراحی ربات های تلگرامی پس از سرقت اطلاعات کارت های بانکی و خروج وجوه در سطح کلان، مبالغ به دست آمده را صرف خرید زمین، خودرو، ارزهای دیجیتال و … می کردند.

 

سرهنگ نوروزی با بیان اینکه با اقدامات فنی صورت گرفته ادمین های گروه تلگرامی مورد نظر با اسامی مستعار مختلف مورد شناسایی قرار گرفتند، گفت: پس از دستگیری متهمان، مشخص شد افراد دستگیر شده جزء سرشاخه های اصلی طراحی و انتشار ربات و لینک های جعلی بودند و در سطح کلان با همکاری تعدادی از متهمان متواری به خارج از کشور، وجوه سرقتی را به ارزهای دیجیتال تبدیل می کردند.

 

این مقام انتظامی ادامه داد: بر طبق مستندات موجود در یک روز بالغ بر چهار میلیارد ریال توسط متهمان از حساب مالباختگان برداشت و به ارزهای دیجیتال تبدیل شده است.

 

براساس گزارش سایت پلیس، رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا ناجا با اشاره به تحویل متهمان به مراجع قضائی برای سیر مراحل قانونی پرونده آن ها، بیان داشت: برابر بررسی های صورت گرفته بر روی ربات ها و کانال های متهمان اطلاعات حدود 12 هزار کارت بانکی احصاء و با همکاری مقامات قضائی و بانک مرکزی برای پیشگیری از سرقت مبالغ موجودی رمز های دوم غیر فعال و به مالکان آنها اطلاع رسانی شد.

 

/ ایسنا